Vind meer uitleg over mijn diensten hieronder, en de prijzen via de link PRIJSLIJST in de menu. 


Keratine Semi-Permanent

Keratine Permanent

Haarbotox

Kleuren en Balayage

Keratinebehandeling semi-permanent

Keratine is een behandeling om je haar te  herstellen.
Daardoor groeit je haar sneller, met meer glans en altijd mooi recht zonder te stijlen of brushing. 
Een keratinebehandeling is goed voor 4 tot 6 maanden afhankelijk van je haartype. De behandeling zelf duurt ongeveer 3 uur.

Keratinebehandeling is een semi-permanente behandeling met vloeibare keratine die het haar glad en zacht maakt en bovendien diep voedt. En dat maandenlang !!!

VOORDELEN

Behalve het feit dat de behandeling je haar glad, zacht, glanzend en pluisvrij maakt, helpt een keratinebehandeling je haar ook beter te groeien,

Omdat je niet meer dagelijks met stylingproducten en stijltang in de weer hoeft, beschadig je je haar minder, waardoor het gezond blijft en minder snel uitvalt of afbreekt. De behandeling is geschikt voor ieder haartype en iedere haarstructuur.

Een keratinebehandeling doet wonderen voor iedere haarsoort. Bovendien hoef je nooit meer bang te zijn voor regen en vocht omdat je haar zelfs na een regenbui prachtig in model blijft.


Permanent Keratinebehandeling

Een gewone keratinebehandeling werkt oppervlakkig, daarom is zo'n behandeling goed voor 4 tot 6 maanden, Met de permanent keratinebehandeling wordt je haar nog dieper behandeld. Daarom moet je er rekening mee houden dat je haar veel langer recht zal blijven dan met een semi-permanente behandeling. 

Een permanent keratinebehandeling is goed voor 6 tot 12 maanden afhankelijk van je haartype en uitgroei. 

Net als met een gewone keratinebehandeling wordt je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij. Het helpt je haar ook te groeien. 

Een behandeling duurt 3 tot 5 uren.

Voor alle haartypes!

VOORDELEN

Permanent keratinebahandeling is rijk aan proteïnen, colagenen, aminozuren en keratine, waardoor het haar gevoed en gehydrateerd wordt. Hierdoor blijft het haar met een schitterend glans.

Keratinehandeling met laser 

De haarvezel wordt verzacht met de laser, zo wordt de keratine beter gefixeerd. Het zorgt voor uniformiteit in het behandelingsproces.

Door de fotonische systeem wordt je haar meer ontspannen. Zo kan de keratine nog dieper in je haar voor een langere en mooier resultaat met veel meer glans. Dit hoge technologie zorgt voor een duurzamer en spectaculaire resultaat.


Haarbotox

Haarbotox is een herstellende en gladmakende haarbehandeling die beschadigd haar en beschadigde haarvezels herstelt. Een combinatie van ingrediënten zoals kaviaarolie, antioxidanten, vitamine B5, vitamine E en collageen repareert en voedt beschadigd haar, en werkt vochtinbrengend, verzachtend en gladmakend. De behandeling is geschikt voor alle haartypen en het resultaat is 3 tot 6 maanden zichtbaar én voelbaar.


Kleuren en Balayage

Zie Prijslijst