ONZE DIENSTEN

Keratinebehandeling

Keratine is een behandeling om je haar te  herstellen.
Daardoor groeit je haar sneller, met meer glans en altijd mooi recht zonder te stijlen of brushing. 
Een keratinebehandeling is goed voor 4 tot 6 maanden afhankelijk van je haartype. De behandeling zelf duurt ongeveer 3 uur.

Keratinebehandeling is een semi-permanente behandeling met vloeibare keratine die het haar glad en zacht maakt en bovendien diep voedt. En dat maandenlang !!!

VOORDELEN

Behalve het feit dat de behandeling je haar glad, zacht, glanzend en pluisvrij maakt, helpt een keratinebehandeling je haar ook beter te groeien,

Omdat je niet meer dagelijks met stylingproducten en stijltang in de weer hoeft, beschadig je je haar minder, waardoor het gezond blijft en minder snel uitvalt of afbreekt. De behandeling is geschikt voor ieder haartype en iedere haarstructuur.

Een keratinebehandeling doet wonderen voor iedere haarsoort. Bovendien hoef je nooit meer bang te zijn voor regen en vocht omdat je haar zelfs na een regenbui prachtig in model blijft.


Japanse Keratinebehandeling

Deze behandeling is permanent. 

Een gewone keratinebehandeling werkt oppervlakkig, daarom is zo'n behandeling goed voor 4 tot 6 maanden, Met de Japanse keratinebehandeling wordt de structuur van je haar volledig veranderd van binnenuit. Daarom moet je er rekening mee houden dat je haar recht zal blijven tot je je haar knipt. 

Net als met een gewone keratinebehandeling wordt je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij. Het helpt je haar ook te groeien. 

Een behandeling duurt 4 tot 5 uren.

NIET VOOR BLOND GEKLEURD HAAR!

VOORDELEN

Omdat Japanse keratinebahandeling een permanente behandeling is, hoor je de uitgroei maar één keer in het jaar bij te behandelen. 

Japanse keratinebahandeling is rijk aan proteïnen, colagenen, aminozuren en keratine, waardoor het haar gevoed en gehydrateerd wordt. Hierdoor blijft het haar met een schitterend glans.

Keratinehandeling met laser 

De haarvezel wordt verzacht met de laser zo wordt de keratine beter gefixeerd. Het zorgt voor uniformiteit in het behandelingsproces.

Door die photonisch systeem wordt je haar meer ontspannen. Zo kan de keratine nog dieper in je haar voor een langere en mooier resultaat met veel meer glans. Die hoogste technologie zorgt voor duurzamere en spectaculaire resultaat.