TRICOXIL Anti-haaruitval Lotion 50ml

TRICOXIL is een anti-haaruitvallotion van KOSEI, ontworpen om haarverlies met 60,67% te bestrijden na drie maanden gebruik. TRICOXIL zal zowel het aantal als de dikte van het haar vergroten, het versterken en de groei ervan bevorderen.

Gebruiksaanwijzing: Om de verwachte resultaten na drie maanden behandeling te bereiken, moet u TRICOXIL vóór het slapen gaan op de droge hoofdhuid aanbrengen en een zachte massage uitvoeren totdat het volledig is opgenomen. Als u lang haar heeft, breng het dan op het aangetaste gebied aan door strepen te maken met een kam, terwijl u de druppelaar gebruikt om het product aan te brengen.

Het is belangrijk om de behandeling met TRICOXIL gedurende minimaal drie maanden voort te zetten en voor het beste resultaat wordt aanbevolen om deze lotion tegen haaruitval te combineren met de TRICOXIL anti-verlies shampoo, die de haaruitval zal verminderen en de dichtheid zal verbeteren, en TRICOXIL-capsules, het ideale voedingssupplement om sterker en glanzender haar te laten zien.

19,50 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten